Diensten

De Core business van Pathedia is Inbound Lead Generation. Hier gebruiken we verschillende tools voor. Denk o.a. aan Zoekmachine optimalisatie, PPC, Website optimalisatie en dergelijke methoden. Ons doel is niet alleen het internetverkeer aan te trekken maar dit ook om te zetten in glasharde resultaten in de vorm van leads.

Internet Strategy

Wij maken gebruik van verschillende strategieën om contact te maken met uw doelgroep die zich bevindt op het internet. Er zijn bijvoorbeeld al tal van mogelijkheden als het aankomt op het genereren van internetverkeer. Ons doel is om deze tal van mogelijkheden uit te zetten in een strategie, welke uw website, en uw bedrijf ten goede komt.  Buiten de orthodoxe methodes staan wij erom bekend dat we ook de onorthodoxe (vernieuwde) methodes van campagnevoering hanteren. Samen met u zetten we de strategie om in een concrete planning om uw concurrenten eruit te spelen, en een begrip te worden of te blijven in uw markt.

Zoekmachine Optimalisatie 

Uw website kan staan als een huis. Maar als u te weinig bezoekers trekt is het tevergeefs. Heeft u uw website al blootgesteld aan de verschillende inbound leadgeneration technieken? Want op deze manier haalt u het maximale uit het internet met uw website en vergroot u uw bereikt. Dit is direct terug te zien in het aantal leads die wij voor u genereren. Wij hanteren verschillende methodes en testen continue vernieuwde wijzen om het bereik van uw website te maximaliseren.

Social Media Marketing

Wij gebruiken dagelijks de meest innovatieve methodes om voor onze cliënten omzet te generen, en zo ook op het gebied van social media. Hier creëren wij unieke mogelijkheden voor elk bedrijf, door gebruik te maken van orthodoxe en onorthodoxe (vernieuwde) manieren van campagnevoering. Laat uw concurrent niet het kaas van uw brood eten door slim gebruik te maken van de marketing technieken op social media, werk vandaag nog samen met Pathedia om via Social Media uw concurrenten voorgoed achter u te laten.

Website Optimalisatie 

Met website optimalisatie is het doel een hoog converterende website neer te zetten. Wanneer u uw website onderhanden laat  nemen door Pathedia, wordt deze niet totaal omgegooid, maar worden er waardevolle wijzingen toegepast met als doel om van de potentiele klanten, daadwerkelijke klanten te maken. Door de kunst van het optimaliseren van uw website toe te passen wordt de conversieratio van de website automatisch omhoog gebracht. Dit resulteert uiteindelijk in het genereren van meer leads wat zorgt voor meer business op korte – en lange termijn.