Wat Is Leadgeneratie en hoe heeft uw bedrijf er profijt van?

leadgeneratieWilt u meer klanten genereren via online leadgeneratie?

Waar de doorsnee internetmarketingbureau stopt, gaan wij verder. Advies en beloften zijn fijn, maar onuitwisbare resultaten zijn nog veel prettiger. Dit is ook de ervaring die we hebben bij onze klanten/cliënten, en vandaar dat we graag op deze voet door blijven gaan. Door meer verantwoording naar ons toe te trekken verlagen we het risico, wat voor de klant/cliënt uiteindelijk resulteert in meer business. Mooier kunnen wij het niet maken, alleen makkelijker.

Marketing is in de afgelopen periode enorm veel veranderd. En degene die zich het beste aanpast op de veranderingen die plaatsvinden, is degene die het overleeft. Als uw bedrijf zich voornamelijk bezighoudt met outbound “push” marketing strategieën zoals telemarketing, direct mail, drukreclame, radio en tv dan staat u zogezegd op de rand van de afgrond.

Het wordt hoog tijd dat u zich lichtelijk aanpast aan een bewezen methode die veruit veel effectiever is om potentiële klanten te bereiken. We hebben het over “inbound lead generation” ook wel bekend als “inbound marketing”. Het doel hierbij is om personen niet te onderbreken tijdens contact met hun interesses maar in plaats daarvan juist het middelpunt worden van hun interesse.

Wat is nou precies een Lead?

Om dieper in te gaan op inbound leadgeneratie is het natuurlijk belangrijk om eerst te snappen wat nou precies een lead is. Elk persoon die heeft aangegeven een interesse te hebben in het product of dienst dat uw bedrijf levert wordt gezien als een lead. Dit includeert mensen die;

– Telefonisch contact met u hebben opgenomen.

– Reageren op een enquête/onderzoek

– Uw zaak hebben bezocht

– Hun gegevens hebben achtergelaten via een formulier, online of offline.

Pathedia SEOWat zijn de Voordelen?

Met het genereren van leads, met bijvoorbeeld het gebruik van SEO optimalisatie, trek je een constante stroom van potentiële klanten naar je website. Door potentiële klanten te trekken naar je website met kwaliteit content zorg je ervoor dat ze komen tot de deur van uw bedrijf. Wanneer zij klaar zijn om zaken te doen zullen zij als eerste naar u toe komen omdat zij een relatie hebben met uw bedrijf.

Op deze manier van contact maken is het een win-win situatie voor een ieder. De klant heeft niet het aanvallend gevoel dat u binnen komt vallen met uw “push” aanbod en uw salesteam heeft het makkelijker met het omzetten van een potentiële klant naar een daadwerkelijke klant.

Wij van Pathedia maken gebruik van verschillende Inbound Lead Generation methodes om de constante stroom naar uw website, en leads die om worden gezet in klanten te garanderen.

Nieuwsgierig wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Twijfel dan niet en vul dan het formulier hieronder in om direct kosteloos een gedetailleerd blauwdruk te ontvangen van wat uw concurrenten precies doen, winstgevend en niet winstgevend, om business binnen te halen.

Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

U kunt ons ook bellen op 010 – 26 132 62 voor een telefonisch consult met één van de medewerkers van Pathedia.

Applicatie formulier

  • CLV is een berekening van de netto opbrengst die een klant genereert in de totale periode dat deze klant is.
  • Een keyword betekent letterlijk een sleutelwoord. Hiermee worden de woorden bedoeld die je invult in de zoekmachine Google, oftewel trefwoorden. (VB: advocaat Rotterdam, beste advocaat Den Haag)

*Uw informatie wordt niet gedeeld met enige derde partij.