SEO Rotterdam – Investeer In Online Klantacquisitie

seo nodig van een bedrijf uit rotterdamU heeft waarschijnlijk eerder gezocht naar “SEO Rotterdam” of “SEO specialist” in de regio RotterdamOf naar “SEO bureau” of “SEO bedrijf” in de regio Rotterdam.

De kans is dus groot dat u weleens van de term SEO heeft gehoord. SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het opzetten van een website is tegenwoordig relatief eenvoudig en goedkoop.

Met alleen een website bent u er echter niet, er zal hoe dan ook SEO toegepast moeten worden om op een goede en gezonde manier in de zoekmachine resultaten te verschijnen. Er komt nogal wat kijken bij SEO, maar gelukkig hoeft u niet alles zelf te doen.

Zogenaamde SEO specialisten weten exact wat de beste aanpak is om uw website op een toppositie in zoekmachines te krijgen.

Uw bedrijf kan hier van profiteren, want een betere positie leidt tot meer bezoekers en automatisch een hogere omzet.

Wat kan Search Engine Optimization betekenen voor uw internetverkeer, net zoals wat SEO Rotterdam betekent voor Pathedia? 

Als u een bedrijf runt is het van levensbelang om een goede website te hebben. Heeft u momenteel een website waarop u aangeeft welke diensten en producten u aanbiedt? In dat geval bent u een goed eind op weg. Heeft u echter al nagedacht over zoekmachine optimalisatie?
Het optimaliseren van uw website begint met een onderzoek naar de huidige posities in zoekmachines. Mensen die zoekmachines raadplegen kijken bijna nooit verder dan pagina 1. Staat uw website op pagina 2, 3 of nog lager, dan is de kans op bezoekers klein. Ook als u op de eerste pagina staat met bepaalde zoektermen betekent dit niet direct succes.

Er zijn 10 plekken te verdelen op de eerste pagina van de zoekresultaten, het maakt nogal een verschil of u op plek 10 of plek 1 staat.  
Als u erachter bent gekomen dat uw website op lage plekken in de zoekmachine resultaten staat is het zaak om contact op te nemen met een deskundige op dit gebied.

Een SEO specialist kan de website doorlichten en bekijken welke on-page en off-page SEO werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden om de website naar een hoger niveau te brengen in de zoekresultaten.

SEO specialisten zijn overal in het land te vinden, maar u kunt natuurlijk altijd een bedrijf inschakelen dat gevestigd is in uw woonplaats. Woont u in Rotterdam bijvoorbeeld, dan kunt u SEO Rotterdam laten uitvoeren. Zo heeft u een SEO specialist dicht bij huis, wel zo prettig als u de plannen persoonlijk wilt bespreken bijvoorbeeld.  Doe hier de SEO check en bereken de SEO score van uw website.       

SEO betekent meer leads en sales      

wilt u seo voor uw bedrijf in Rotterdam?Wilt u meer omzet genereren met uw bedrijf, dan raden wij u aan om vandaag te beginnen met SEO. U kunt ook de weg van dure online marketing campagnes inslaan, maar dat kost behoorlijk veel geld en u heeft geen enkele garanties qua conversie.

SEO daarentegen zorgt ervoor dat u met uw bedrijf meer leads en sales genereert, puur omdat zoekmachine gebruikers voor één van de eerste zoekresultaten kiezen. Staat uw website momenteel niet op de eerste positie in de zoekresultaten, dan is er verbetering mogelijk.

U kunt uw bedrijf op verschillende zoektermen bekend maken. Als u een SEO bedrijf bent in Rotterdam bijvoorbeeld zijn er meerdere zoekwoorden waar u resultaat op kunt behalen. “SEO Rotterdam” is er één, maar “zoekmachine optimalisatie rotterdam” en “seo bureau rotterdam” zijn ook zoekwoorden waar u leads mee kunt genereren.

Staat u met de net genoemde keywords op nummer één in de zoekmachines, dan zult u hoe dan ook meer omzet genereren in vergelijking tot een bedrijf dat op nummer vier staat.

 

On-page SEO optimalisatie
seo rotterdam Het toepassen van zoekmachine optimalisatie begint met een onderzoek naar de website van uw bedrijf. Dit is nodig omdat de optimalisatie in twee stappen wordt uitgevoerd. Klik hier voor een SEO check analyse voor meer inzicht. Allereerst moet ervoor gezorgd worden dat uw website volledig geoptimaliseerd is. Hierbij wordt er gekeken naar de verschillende pagina’s, artikelen en eventuele blogberichten.

Daarnaast wordt ook de url structuur, navigatie en het gebruik van tags onderzocht. Maar dat is nog lang niet alles, ook een snelle laadtijd, geoptimaliseerde afbeeldingen en gebruiksvriendelijke 404 pagina’s vallen onder on-page SEO.

Al deze zaken dienen geoptimaliseerd te worden als u met uw bedrijf goed wilt scoren in zoekmachines. Een SEO medewerker van een online marketing bureau kan bekijken of de optimalisatie momenteel goed is uitgevoerd, of dat er nog het één en ander aan on-page SEO moet gebeuren.

Het bijhouden van on-page SEO is overigens een doorlopend proces. Telkens als er een nieuwe pagina of blogbericht aan uw bedrijfssite wordt toegevoegd dient er SEO optimalisatie plaats te vinden. Met onze SEO check scanner kunt u zien of uw website On-Page SEO optimalisatie daadwerkelijk nodig heeft.

Off-page SEO optimalisatie
On-page SEO is één deel van het verhaal. Met een goed geoptimaliseerde website bent u al een goed eind op weg, maar daarmee zult u hoogstwaarschijnlijk geen nummer één noteringen in zoekmachines zoals Google krijgen. Als het gaat om off-page SEO optimalisatie dan moet u denken aan social media marketing en linkbuilding.

Zo heeft het aantal links naar uw website invloed op de zoekmachine noteringen. Deze links naar uw website worden ook wel “backlinks” genoemd. Heeft u 250 relevante backlinks, dan is de kans groot dat u hoger in de zoekresultaten te vinden bent in vergelijkging tot websites met slechts 5 backlinks.

Een SEO specialist kan het huidige linkprofiel onderzoeken en verdere acties uitzetten. Zo kan het voorkomen dat er “slechte links” naar uw website aangetroffen worden. Dit zijn links die geplaatst zijn op spam gerelateerde websites bijvoorbeeld. Zulke links hebben geen meerwaarde voor SEO en kunnen zelfs averechts werken. Het is dan ook belangrijk dat dergelijke links verwijderd worden, een SEO medewerker kan hiervoor zorgen.

Bekijk de video hieronder voor een uitleg van onze werkwijze.

Wilt u meer leads, klanten en omzet voor uw bedrijf? Kies dan voor Pathedia SEO Rotterdam en werk samen met ons zonder enige risico!

Wilt u op de lange termijn zonder risico meer omzet genereren, start dan vandaag nog met zoekmachine optimalisatie. Toegepaste SEO methodes hebben tijd nodig, soms is het effect pas maanden later zichtbaar.

Uw geduld kan dan ook op de proef gesteld worden als u kiest voor een optimalisatie op het gebied van SEO. Na enige tijd zult u echter zien dat de werkzaamheden van de SEO specialist vruchten beginnen af te werpen.  De hogere notering in zoekmachines leiden tot meer bezoekers, leads, sales en een hogere omzet.

 

Wilt u ook een hogere omzet genereren met uw bedrijf? U heeft kunnen lezen op welke manier u dit kunt bereiken, contacteer vandaag nog een SEO specialist en zie uw klantacquisitie stijgen.

Vul hieronder onze formulier in en kom in aanmerking voor een introductiegesprek. In dit gesprek bespreken wij graag wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen. 

Afspraak maken

  • :

*Uw informatie wordt niet gedeeld met enige derde partij.

Pathedia

Beoordeeld 4.7/5 gebaseerd op 24 recensies