Klantgenererende Website Laten Maken voor uw bedrijf

website laten maken

Wij bouwen u niet alleen een website, maar een online business!

De meeste webdesign bureaus bouwen uw website en behandelen het meer als een visitekaartje dan een site die meer leads en klanten genereert. Dat is zonde, want hierdoor loopt u veel omzet mis! De websites die wij bouwen worden op een geheel andere manier opgezet.

Ons doel is het creëren van een website die effectief leads genereert en uiteindelijk meer klanten en omzet voor uw bedrijf betekenen. Een professionele website laten maken door een professioneel bedrijf? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres, Pathedia ontwikkelt een krachtige lead generatie website voor u.

Lead generatie door call to actions

Wat bedoelen wij met “creëren van een website die effectief leads genereert”? Er zijn een aantal belangrijke factoren die bepalen of er een lead wordt gegenereerd. Zodra een bezoeker op uw website komt, moet uw website snel werken, makkelijk te navigeren zijn en het moet binnen 4 seconden duidelijk zijn wat uw bedrijf aanbiedt en hoe uw bedrijf zich onderscheidt.

Het allerbelangrijkste is duidelijkheid over de contactmogelijkheden. De bezoeker moet snel kunnen zien welke contactmogelijkheden er zijn. Door middel van zogenaamde “call to actions buttons” kan de bezoeker eenvoudig contact met uw bedrijf opnemen. Dit resulteert in meer aanvragen in vorm van offertes, afspraken, telefoontjes. Dit heet een lead generatie website, het doel is het “binnen halen” van de klanten.

Wat vind Nederland nou belangrijk aan een website? Bekijk de video hieronder.

 

 

online leadgeneratie

 

Wat zijn de 5 cruciale elementen van een leadgenererende website?

Er zijn een aantal cruciale elementen die voor een groot deel bepalen of er een lead wordt gegenereerd of niet. Kiest u voor een website laten maken, dan zorgen wij dat al deze elementen toegepast worden.

Veel webdesigners houden weinig tot geen rekening met deze elementen. Kiest u voor webdesign via ons bedrijf, dan heeft u een streepje voor op de concurrentie. Bezoekers bij de concurrenten haken tijdens hun website bezoek af, maar bij u blijven ze actief op uw website. De kans op een lead wordt hierdoor een stuk groter!

 1. Snelle laadtijd
  De maximale laadtijd mag 3 seconden bedragen, binnen die tijd moet de volledige website geladen zijn. Bij een langere laadtijd haken de meeste bezoekers af en bezoeken ze een website van de concurrent. Wij zorgen wij dat uw website er niet alleen goed uit ziet, maar ook razendsnel geladen wordt zodat er voldaan wordt aan dit eerste punt.

  Niet alleen voor de bezoeker is een snelle laadtijd van belang, ook zoekmachines zoals Google kijken naar de laadtijd. Hoe sneller een website laadt, des te hoger deze in de zoekmachine resultaten zal verschijnen. Met de realisatie van een snelle website vangen we dan ook twee vliegen in één klap! Gebruik onze gratis SEO scan die de laadtijd van uw website meet.

 2. Goede navigatie
  Bezoekers moeten makkelijk hun weg kunnen vinden op uw website. Een goede “user experience” is dan ook een vereiste. Het niet kunnen vinden van de juiste pagina leidt er toe dat de bezoeker van uw website zal afhaken.Zonde, want hierdoor loopt u leads en dus omzet mis. Als een bezoeker op zoek is naar een dienst of product, dan moet het gelijk duidelijk zijn hoe de pagina met meer informatie hierover bezocht kan worden.

  Ons web development team zorgt voor een opvallend en duidelijk menu zodat de bezoeker snel de juiste pagina kan vinden.
  Ook voor dit punt geldt dat zoekmachines meekijken. Wij zorgen dan ook niet alleen voor een duidelijk menu qua zichtbaarheid, maar ook voor een goede opbouw.De URL structuur speelt daarbij een belangrijke rol, wij houden rekening met de geldende SEO eisen zodat ook zoekmachines tevreden zijn met de navigatie op de website.

 3. Call to action
  Het is van groot belang dat er duidelijke en goed geplaatste call to action buttons op de website aanwezig zijn. Met deze buttons kan de bezoeker eenvoudig contact met uw bedrijf opnemen. De buttons kunnen voorzien zijn van teksten zoals “bel voor een afspraak” of “vraag direct een offerte aan”.De buttons worden voorzien van duidelijke en pakkende teksten die de bezoeker aanzetten tot actie.De bezoeker wordt na het aanklikken van de button doorgestuurd naar een aanvraagformulier.

  Op pagina’s en artikelen waarin er sprake is van een dienst of product wordt een dergelijke call to action button geplaatst.Heeft uw potentiele klant het aanvraagformulier ingevuld, dan komt deze direct in uw eigen mailbox terecht. U kunt vervolgens snel op de contactaanvraag reageren, met een snelle reactie verhoogt u de kans op een lead namelijk.

 4. Unique selling points Voordat wij aan de slag gaan met uw website willen wij graag van u weten waarin u onderscheidend bent. Wat maakt uw bedrijf uniek ten opzichte van uw concurrenten? Het is belangrijk dat deze unique selling points op uw website opgenomen worden.Zo kan de bezoeker direct zien waarom ze voor uw bedrijf moeten kiezen.Een unique selling point kan bijvoorbeeld zijn dat u de goedkoopste bent of dat uw bedrijf altijd binnen 24 uur op een contactaanvraag reageert. Wij horen dan ook graag van u welke unique selling points uw bedrijf heeft zodat deze op een duidelijke manier op uw nieuwe website verwerkt kunnen worden.

 5. Social proof
  Met welke bedrijven heeft u eerder mee gewerkt? Associeer uw bedrijf met authoriteiten, dat verhoogt het vertrouwen. Wij kunnen op uw website duidelijk laten terugkomen met welke bedrijven en partners u samenwerkingen bent aangegaan.Het vertrouwen van potentiële klanten wordt hierdoor vergroot en dat biedt kansen als het gaat om lead generatie. Wilt u een website laten maken, dan is social proof een belangrijk onderdeel van het ontwikkelproces. brands

Bekijk ons portfolio
Inmiddels zijn veel klanten u voorgegaan, ze hebben gekozen voor een professionele webdesigner. Al deze klanten profiteren van een kwalitatief goede website waarmee bezoekers omgezet worden in leads. Deze leads leiden tot een verhoging van de omzet.

Wilt u een aantal voorbeelden zien van ons werk, bekijk dan ons portfolio hieronder.

 • Website voor Medische Sector
 • Website voor Rijschool
 • Website voor Transportbedrijf
 • Website voor Aannemer

Interesse in onze diensten?
Heeft u interesse in een professionele website en wilt u weten wat de website laten maken kosten bedragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul hiervoor het contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en bespreken graag de mogelijkheden met u!

Afspraak maken

 • :